Werkwijze matrasreiniging

De service wordt bij u aan huis verleend, waardoor uw matras gewoon kan blijven liggen. Het elimineert de oorzaak en reinigt de matras zonder het gebruik van chemicaliën. Voordat uw matras geheel gereinigd wordt voeren wij een testreiniging uit waarbij wij u laten zien wat er uit uw matras komt bij 2 minuten reinigen. Tevens voeren wij tijdens deze testreiniging een ACAREX allergeentest uit, die de hoeveelheid allergie verwekkende stoffen in uw matras aantoont, om zo te bepalen of een hoofdreiniging noodzakelijk is. Uw matras wordt droog en zonder het gebruik van chemicaliën gereinigd. Hierdoor kunt u korte tijd na het reinigen (binnen 1 uur) al op uw matras slapen. De reiniging van een eenpersoons matras duurt 18 minuten dat wil zeggen aan beide kanten 9 minuten.

Wilt u uw matras liever op onze locatie laten reinigen? Dan kan dat natuurlijk ook!

Naast de service aan huis is het ook mogelijk om uw matras bij ons langs te brengen. Wij verzoeken u dan wel even vooraf een afspraak te maken. De reiniging inclusief het haal- en brengmoment wordt dan in overleg met u ingepland, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

 

Reiniging door heel Nederland!

 

4 fasen reiniging

 

  1. Het krachtige, speciaal ontworpen en draagbare matras reinigingssysteem produceert hoge frequentie trillingen, hierdoor worden de uitwerpselen van de matras los getrild en verpulverd, zo worden ze klaargemaakt voor fase 2.
  2. Het speciale vacuüm zuigsysteem wordt op de matras geplaatst en vangt alle deeltjes op. De deeltjes worden opgevangen in een stofzak met HEPA filter die speciaal ontworpen is om 99,97% van alles dat 0.3 micron en groter is vast te houden.
  3. De matras wordt in deze fase behandeld met UVC stralen die de huisstofmijten, bacteriën, virussen en sporen doden. Deze sterilisatie is geheel vrij van chemicaliën.
  4. Uw matras wordt na de behandeling ingespoten met antibacteriële, allergeen neutraliserende spray. De vermenigvuldiging van huisstofmijt wordt hiermee gereduceerd. Deze verlaagd de frequentie van het aantal keer dat een matras gereinigd dient te worden naar één of twee keer per jaar. Deze spray is onschadelijk voor mens en huisdier.

 

Uit proeven is gebleken dat deze behandeling zonder chemicaliën 99,97% van de aanwezige bacteriën doodt