Reiniging van bekleding

Domidion Cleaning Services reinigt al uw bekleding professioneel en vakkundig!

U kunt bij ons terecht met de meest uiteenlopende bekleding. Of het nu gaat om uw bankstel, een eetkamerstoel, de tuinstoelkussens, een autostoeltje, een wiegje of de complete autobekleding. Wij regelen het voor u!

bekleding-reiniging-Domidion-Cleaning-Services-1

 

 

Verwijderen stank en vervelende geur uit bekleding

 


Hebben uw tapijt, kussens of andere bekleding in een muffe opslag gelegen, zoals een schuur of kelderbox? Is er een ongelukje geweest op uw bekleding? Neem dan contact op met ons voor een ozonbehandeling. Tijdens deze ontgeuringsbehandeling wordt uw bekleding met ozon behandeld wat geuren en nare luchtjes definitief uitschakelt.  Ozon kunt u vergelijken met de frisse geur na een fikse onweersbui. Ozon schakelt tevens bacteriën en virussen uit wat niet alleen een gunstig effect heeft op de hygiëne, maar ook de levensduur van uw kussens.

 

Service Center Rotterdam

 


In ons Service Center kunt u terecht met al uw vragen en objecten. Wij hanteren geen vaste openingstijden, dus maak wel vooraf even een afspraak.

 

Locatie Service Center:

Domidion Service Center Rotterdam

Hoofdweg Noord 41

2913LB Nieuwerkerk aan den IJssel

Tel: 010 455 23 84

 

Service aan huis


Met grote objecten zoals bankstellen hoeft u niet te gaan lopen slepen en sjouwen. Maak dan gewoon gebruik van onze service aan huis!