Matrasreiniging voor scheepvaart & transport

Verbeterde hygiëne door matrasreiniging voor de scheepvaart & transport.

matrasreiniging-voor-scheepvaart-transport

Hygiëne in de Scheepvaart & transport

In de scheepvaart- en transportsector wordt matrassen vaak beslapen door verschillende collega’s. Hierdoor worden medewerkers geconfronteerd met een slechtere hygiëne en mede door invloed van vochtige omgevingen is de huisstofmijt een serieus probleem.

Bedden en slaapplaatsen moeten schoon zijn om te voorkomen dat ongedierte (o.a. schurft en luizen) zich via het beddengoed kan verspreiden. Slaapzalen moeten voldoende worden geventileerd om geen klachten aan de luchtwegen te veroorzaken en om infectieziekten te voorkomen.

Het periodiek laten reinigen van de matrassen door Domidion Cleaning Services verbetert de hygiëne. De speciale reinigingstechniek zorgt ervoor dat 99,97% van de aanwezige micro-organismen, zoals bacteriën, schimmels, sporen en huisstofmijt in matrassen worden vernietigd. Domidion reinigt de matrassen voor u aan boord.

Kostenbesparingen door matrasreiniging

Matrasreiniging heeft niet alleen een positief effect op de productiviteit van uw medewerkers, maar zorgt er ook voor dat u matrassen minder snel hoeft te vervangen. Zo zijn uw medewerkers tevreden en bespaart u een hoop geld.