Reinigen loungeset en tuinstoelkussens

Reinigen-loungeset-en-tuinstoelkussens-1

Domidion Cleaning Services reinigt al uw tuinstoelkussens en complete loungeset vakkundig en snel.

De hele winter hebben de kussens van uw loungeset of tuinstoelen opgeslagen gelegen en ruiken dan niet altijd even fris. Een muffe of andere vieze lucht kunnen het plezier van uw tuinmeubelen sterk verminderen.

Zien ze er ook niet meer zo schoon uit of zitten er misschien vlekken in? Wij kunnen er nog wel iets mee! Enkele kussens of het complete set. Het kan bij ons allemaal. Voor complete sets hebben we zelfs extra scherpe tarieven.

Zelf brengen of gebruik maken van de haal- en brengservice?

U kunt er bij Domidion Cleaning services zelf voor kiezen om uw kussens zelf te brengen of gebruik te maken van onze ophaalservice.

Woont u in de regio en wilt u liever dat de kussens bij u thuis worden opgehaald? Geen probleem! U ontvangt de kussens dan volgens de afspraak op een door u gewenst moment weer schoon, fris en netjes verpakt terug. Dit kan natuurlijk ook in het najaar als u de kussens weer netjes wilt opbergen. Komt u ze vanwege de afstand of om gewoon kosten te besparen liever zelf brengen? Geen probleem! Maak gewoon even een afspraak en we ontvangen u graag!

Dieptereiniging en vlekbehandeling van uw kussens

Met onze apparatuur zijn wij in staat om tot in de kern van kussens en matrassen te reinigen. Door deze behandeling aan beide zijden uit te voeren wordt het volledige kussen diep en effectief gereinigd. Tijdens de reiniging worden tevens aanwezige vlekken behandeld volgens een speciaal ontwikkeld reinigingsproces. Hierdoor ruiken de kussens niet alleen fris, ze zien er ook weer tiptop uit!

Verwijderen stank en vervelende geur uit uw kussens

Hebben de kussens van uw tuinset of loungeset in een muffe opslag gelegen, zoals een schuur of kelderbox? Neem dan contact op met ons voor een ontgeuringsbehandeling. Tijdens deze behandeling worden uw kussens met ozon behandeld wat geuren en nare luchtjes definitief uitschakelt.  Ozon kunt u vergelijken met de frisse geur na een fikse onweersbui. Ozon schakelt tevens bacteriën en virussen uit wat niet alleen een gunstig effect heeft op de hygiëne, maar ook de levensduur van uw kussens.

 

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en wij sturen u zo spoedig mogelijk uw offerte per email 

 

Aanhef:  

Voornaam/voorletters:       Achternaam: 

Adres:                           

Postcode:                           Woonplaats: 

Telefoonnummer:        

Email:                          


 

Graag ontvangen ik een prijsopgaaf voor de reiniging van:

Tuinstoelkussen enkel (alleen zitting)             

Tuinstoelkussen dubbel (zitting+rugleuning)     

Tuinstoelkussen 3-delig  of ligbed                   

Loungeset kussens                                           Wat is de totale oppervlakte van al de loungeset kussens bij elkaar   m2

 

Wenst u de behandeling van vlekken?   

Indien u vlekbehandeling wenst geef dan hieronder aan om welke kussens het gaat en of de vlekken aan 1 of 2 kanten van de kussens zitten. Geeft ook voor zover mogelijk aan om wat voor vlekken of vervuiling het gaat en hoelang deze vlekken al ongeveer aanwezig zijn. 

Komt u de kussens zelf brengen of wilt u dat deze bij u worden opgehaald?:  

 

Wilt u voor nog andere te reinigen zaken een offerte ontvangen? Bijvoorbeeld tapijten, sofa, bankstel, slaapbanken, etc. Geef dit dan hieronder aan:

 

 Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.