Matrascleaner

Of u nu allergisch bent of niet, het is voor iedereen plezierig om in een schoon bed te slapen.

Doordat onze huizen tegenwoordig steeds beter geïsoleerd zijn; vaak ook dubbele beglazing hebben; stijgt het aantal huisstofmijten, bacteriën en virussen in onze bedden. Het gevolg hiervan is dat we een toename zien in het aantal mensen met astmatische aandoeningen, eczeem, hooikoorts, verstopte neus, tranende ogen, jeukende huid, chronische verkoudheid, vermoeidheid en andere allergieën.

Matrassen zijn de meest vervuilde objecten in huis aangezien deze de perfecte schuilplaats zijn voor huisstofmijten. Het is warm, vochtig en er is voldoende voedsel aanwezig. We spenderen een derde van ons leven in nauw contact met het matras dat nooit is gereinigd en vaak al vele jaren oud is. Matrassen kunnen nu eenmaal niet gewassen worden.

Of u nu allergisch bent of niet, het is voor iedereen plezierig om in een schoon bed te slapen. Dit is de reden dat vele hotels, vakantieparken en particulieren hun matrassen laten reinigen met de matrascleaner methode. Iedereen heeft recht op een schoon matras of dit nu thuis of buitenshuis is.

Elke week maakt u uw huis en auto schoon, u wast zich dagelijks en trekt schone kleding aan. We poetsen en wassen bijna alles in en om huis. Hier besteed u veel geld en tijd aan.

Mannen, vrouwen en kinderen spenderen een derde van hun leven op hun matras op hun matras, dat extreem vervuild is en potentieel gevaar voor hun gezondheid oplevert. Uit onderzoek blijkt dat 95% van alle matrassen is vervuild. Uw matras is de plek in huis waar niet alleen de meeste huisstofmijten voor komen, maar u hebt er ook zeer intensief lichamelijk contact mee. Is het dan niet vreemd dat we ons matras vergeten te reinigen? Vervuiling komt voor in uw matras of deze nu oud of nieuw is. Door de betere kwaliteit van de matrassen gaan deze tegenwoordig wel 10 tot 20 jaar mee. Stelt u zich eens voor dat u uw auto, huis, tuin, kleding of beddengoed 10 jaar lang niet schoon zou maken! Hoe zou het er dan uit zien?

Stof en huisstofmijtuitwerpselen worden bij elke beweging op het matras in de lucht verspreid. Het matras werkt hierbij als een blaasbalg waardoor de schadelijke uitwerpselen rond dwarrelen en zo in uw mond, ogen, neus en op uw huid belanden. De vervuilingsdeeltjes zijn zo klein dat uw laken hier evenveel bescherming tegen biedt als een visnet tegen zand.

Onze reiniginsmethode verwijderd o.a. vuil, bacteriën,
schimmels, sporen en huisstofmijt!

De aanwezigheid van huisstofmijten wijst niet op ontbrekende hygiëne! Ze zijn er gewoon!