Auto bekleding reinigen

Heeft u al enige jaren een auto of zojuist een tweedehands auto aangeschaft en wilt u de stoelbekleding, vloerbedekking, hemel of de kofferbakruimte eens laten reinigen? Dan bent u bij Domidion aan het juiste adres voor het reinigen van auto bekleding!

Wij reinigen alle soorten bekleding en kunnen de gehele auto van binnen reinigen. Wilt u de gehele bekleding laten reinigen dan kunt u de auto op afspraak bij ons brengen en naar gelang de werkzaamheden enkele uren later weer ophalen. Kleinere klussen? Daar kunt u natuurlijk op wachten.

auto-bekleding-reinigen

Hygiënisch schoon + vlek behandeling

Uw bekleding wordt hygiënisch gereinigd en vlekken worden waar mogelijk behandeld

Zijn uw kinderen wagenziek en gaat het een keer mis of is de gezelligheid van dat dagje uit naar het pretpark nog terug aan de vlekken van ijs, snoep en drinken nog terug te zien in de bekleding? Wacht niet te lang en neem contact met ons op voor een offerte of een afspraak.

Auto-bekleding-reinigen (1)

Geurverwijdering auto interieur

Een auto waarin is gerookt? Een ongelukje onderweg? Geen probleem. Neem dan contact op voor een OZON behandeling.

Onaangename geurtjes in uw auto kunnen op diverse manieren ontstaan. Veel voorkomende oorzaken zijn:

  • Bacteriën die zich in het luchtcirculatiesysteem hebben genesteld
  • Aanslag van sigarettenrook zich in het interieur hebben vastgezet
  • Een ongelukje door wagenziekte of een kind met een lage controle over de blaas
  • een hond die zijn sporen in de auto heeft achtergelaten.
  • etc.

Buiten het feit dat de auto er niet frisser op wordt, zijn deze zaken natuurlijk niet bevorderlijk voor uw gezondheid. Niezen en hoesten zijn niet altijd het gevolg van een verkeerd ingestelde klimaatregeling.

Middels een professionele ozon behandeling voor het interieur van uw auto worden nare geurtjes verwijderd. Waar andere methodes de geur slechts verdoezelen, pakt een ozon behandeling het probleem bij de wortel aan. OZON reinigt ook de luchtkanalen van uw auto, zodat ook deze bacteriën en schimmels worden verdreven.

Vraag direct een offerte aan voor de reiniging van uw auto: