Matrasreiniging voor hotels

Domidion heeft ruime ervaring in het reinigen van matrassen voor hotels, bed & breakfast, verhuuraccommodaties en bungalowparken. Domidion helpt hiermee de hygiëne tot een hoger plan te trekken en helpt u met de juiste uitstraling naar uw gasten.

 

Meer zekerheid met Premium Sleep Care

Premium-Sleep-Care
Domidion ondersteunt met Premium Sleep Carede matrashygiëne van uw accommodatie.  Met de mogelijkheden voor certificering van uw hotel of B&B biedt u  een extra stuk zekerheid voor uw gasten en een duidelijke meerwaarde richting potentiële klanten.  Neem contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak!

 

Allergieën en andere longaandoeningen

Steeds meer (potentiële) gasten zijn zich bewust van de gevaren voor de gezondheid afkomstig uit een matras. Het aantal mensen met een huisstofmijtallergie, astma, en/of COPD is sterk stijgende en neemt nu al serieuze vormen aan. Als gastheer of gastvrouw van een accommodatie is het van groot belang hier aandacht voor te hebben. Domidion Cleaning Services kan u hierbij helpen. Elke klant die uw accommodatie verlaat  met een slechte nachtrust, verstopte neus of andere klachten kan een gemiste kans zijn en schade opleveren voor uw reputatie. Vooraf de juiste maatregelen nemen kan zelfs een aanzuigende werking hebben op potentiële gasten.

Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

U zult versteld staan van de lage kosten voor een reiniging. Dit moet wel met enige regelmaat, maar zeker niet elke week of maand. Afhankelijk van de bezettingsgraad kunnen wij een plan voor u opstellen en een berekening maken. Reiniging is al mogelijk vanaf minder dan een euro per betalende gast. En als u de garantie kunt geven van een schoon matras willen uw gasten dit bedrag graag betalen!

Besparing op vervanging

Wist u trouwens dat uw matrassen veel langer meegaan dankzij een regelmatige reiniging? Zo levert u niet alleen een optimale service, maar bespaart u veel geld op de afschrijvings- en vervangingskosten.

Gecombineerde reinigingsservice

Naast de reiniging van matrassen kunnen we bij Domidion een volledig reiniging uitvoeren in de kamers en gangen van uw hotel of B&B. Het Gecombineerd reinigen van bijvoorbeeld matrassen en tapijt op de kamers zorgt ervoor dat uw kamers tijdens een geplande afspraak volledig gereinigd is met een minimale uitval en u direct een optimaal gereinigde kamer kunt bieden aan uw gasten.

Planning en uitval van de kamers

Uiteraard begrijpen wij dat u uw inkomsten voor een groot deel genereert met de verhuur van uw kamers. Wij proberen tijdens de uitvoering en met een duidelijke planning de “overlast” te beperken. Uw gasten hoeven hier weinig van te merken. Het gefaseerd uitvoeren van de reinigingen verspreid over een korte of langere periode kan de overlast aanzienlijk beperken en is voor ons geen enkel probleem.

hotelreinigingsdiensten

Volledig pakket van diensten voor hotels

Wij zijn o.a. voor de volgende diensten beschikbaar:

  • Matrasreiniging
  • Tapijtreiniging
  • Reiniging van meubels
  • Reiniging van gordijnen (zonder afhalen)
  • Vloerreiniging en behandeling
  • Advisering en verwijderen van urinesteen en kalkaanslag in badkamers en toiletten