Matrasreiniging aan huis

Domidion MatrasCleaner reinigt uw matrassen aan huis. Het enige wat u hoeft te doen is het afhalen van het beddengoed. Uw matras wordt professioneel gereinigd en na 10 minuten kunt u het matras alweer gebruiken.

Matrasreiniging-aan-huis

Is uw matras aan een reiniging toe? Wij doen de test!

Uiteraard is onze reinigingsmethode uitvoerig getest en komen wij met regelmaat bij een grote groep trouwe klanten. Voor u een vertrouwd gevoel wanneer u Domidion inschakelt voor het reinigen van uw matras. Bij nieuwe klanten voeren wij altijd vooraf een testreiniging uit en krijgt u meer informatie over de uit te voeren reiniging. Zo kunt u met eigen ogen zien wat het effect is van de reiniging van uw matras met onze speciaal ontwikkelde apparatuur en kunt u na de reiniging weer met een gerust hart gaan slapen.

 

testreiniging-van-uw-matras

 

Behandeling van vlekken in het matras

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Optioneel beiden wij de mogelijkheid van reiniging van vlekken in het matras. Wilt u hier vooraf meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Domidion-reinigt-vlekken-uit-matrassen

 

Reiniging door heel Nederland en het noorden van België

Wij voeren reinigingen uit door heel Nederland bij bedrijven en particulieren. Ook in het noordelijke deel van België kunt u rekenen op onze diensten.

 

Domidion reinigt alle soorten matrassen

Domidion Cleaning Services reinigt alle soorten en maten matrassen of het nu gaat om IKEA matrassen, het duurste HÄSTENS matras, het matras uit een wiegje of kinderledikantje, of de matrassen uit uw boot. Wilt u weten of uw matras kan worden gereinigd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

reiniging-van-alle-matrassen