Reiniging gordijnen op locatie

Domidion Cleaning Service reinigt en desinfecteert gordijnen op locatie zonder ze te verwijderen: Met behulp van de juiste reinigingsmiddelen en professionele stoom reinigingsapparatuur worden vlekken en vuil verwijderd. Daarnaast worden aanwezige huisstofmijt, schimmels, bacteriën en sporen effectief aangepakt. Onze unieke apparatuur zorgt ervoor dat vuildeeltjes door droge stoom en extractie gelijktijdig  worden losgemaakt en verwijderd.

Domidion-Cleaning-Service-reinigt-gordijnen-op-locatie-zonder-verwijderen

Effectieve reinigingsmethode veilig voor gezondheid en milieu

De benodigde hoeveelheid water is slechts een fractie van de hoeveelheid die nodig is tijdens de wasbeurt. Er worden geen chemicaliën gebruikt.

Waarom is gordijnreiniging zo belangrijk?

Gordijnen werken als een soort luchtfilter: ze vangen stof, vuildeeltjes en geuren in de lucht op die we zich in onze omgeving bevinden.

Effectiviteit van onze professionele stoom-extractiebehandeling

  • Onze professionele stoom-extractiebehandeling  verwijdert 99.97% van alle aanwezige micro-organismen zoals huisstofmijt, bacteriën, schimmels, sporen, etc.
  • Naast hygiënische schone gordijnen zullen de stof en kleuren van uw gordijnen weer opleven.  Zo zijn ze niet alleen fris maar zien ze er ook weer stralend uit.
  • Milieuvriendelijke methode van reiniging
  • Gordijnen kunnen gewoon blijven hangen
  • Gordijnen zijn zeer snel droog