Tapijt & vloerenreiniging

Domidion Cleaning Service is specialist op het gebied van tapijt & vloerenreiniging. Wij reinigen o.a. tapijten, vloeren en voegen op een snelle, voordelige en ECO vriendelijke methode. Middels onze methoden wordt vuil verwijderd en gaan tapijtpolen weer rechtop staan en worden kleuren opgefrist!

Bij conventionele tapijtreiniging wordt enkel zichtbaar vuil verwijderd. Onze methode zorgt voor een reiniging waarbij organismen zoals bacteriën en huisstofmijt op een efficiënte wijze worden vernietigd. Zo ziet uw tapijt er niet alleen schoon uit, maar is hij ook weer hygiënisch fris!

baby2

Werkwijze Carpetten:

Op basis van de gegevens over het carpet bepalen wij vooraf de beste aanpak voor de reiniging van uw tapijt. Hiervoor hebben wij diverse systemen tot onze beschikking. Wanneer u gebruik maakt van onze full-service dienstverlening dan halen wij uw vloerkleed op afspraak bij u op en leveren hem na reiniging weer bij u af. Wilt u hem toch liever zelf brengen? Dan kan dat natuurlijk ook. U bent welkom onze locatie Hoofdweg Noord 41 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Maak vooraf wel even een afspraak.

 

Ontgeuren vloerkleden

 

Heeft uw vloerkleed lang in een muffe opslag gelegen of is er een ongelukje gebeurd en krijgt u de geur er niet uit? Wij bieden een speciale ontgeuringsmethode aan die we bij ons op locatie voor u kunnen uitvoeren.

Door middel van een ozonbehandeling worden geuren definitief bestreden. Het is dus geen maskeer middel waardoor de geur na verloop van tijd weer terug keert. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Werkwijze Vloerbedekking (vast liggend tapijt):

Op basis van de gegevens over de vloerbedekking en/of meubels bepalen wij vooraf de beste aanpak voor de reiniging. Hiervoor hebben wij diverse systemen tot onze beschikking.

Op afspraak komen wij bij u aan huis om de reiniging uit te voeren.